Odense Kommune: Vi skal tale godt om vores by

Joost Nijhoff er tiltrækningschef i Odense Kommune. Billedet er ikke fra debatmødet men fra en anden lejlighed. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Odense Kommune: Vi skal tale godt om vores by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joost Nijhoff er tiltrækningschef i Odense Kommune, og han var en af oplægsholderne til debatmødet, som tænketanken Kraka og rådgivningshuset Deloitte står bag. Han mener, at det bestemt går den rigtige vej i Odense og på Fyn.

Hvad kan du tage med fra debatmødet?

- Nu handlede mødet jo om, hvad vi skal leve af på Fyn, og det er i sig selv rigtig spændende. Så det var bestemt en væsentlig debat. Jeg har eksempelvis fået med mig, at der var flere, som nævnte, at branding af Odense og Fyn er rigtig vigtigt. Og så er det altid dejligt at have folk på besøg i Odense, så de kan opleve, hvordan det går her og tale om Fyn på et oplyst grundlag.

Hvordan synes du, det går på Fyn i forhold til vækst?

- Det går absolut den rigtige vej. Og den mentale udvikling er vigtig. Det vil sige den måde man omtaler byen på, og det man tænker om byen. Det smitter positivt af på Odense og Fyn. Og vi lægger mærke til, at der i forskellige facebook-tråde - på eksempelvis jeres hjemmeside (Fyens Stiftstidendes, red.) - er folk, der er vrede over forskellige tiltag som Letbanen. Men vi lægger også mærke til, at de negative kommentarer hurtigt går over igen og bliver til positive, og det er en del af at have et godt mindset omkring byen. Og al vækst har jo også en bagkant, det kan man ikke undgå.

Hvis du skal nævne nogle af de vigtigste tiltag, Odense Kommune gør for at tilføre vækst til byen, hvad er det så?

- Vi gør jo rigtig mange ting. For eksempel styrker vi de forskellige klynger, som er på Fyn med Udvikling Fyn. Det kan være robotvirksomhederne, og de er stadig meget unge endnu, men vi inspirerer og hjælper dem med at kunne vokse.

Odense Kommune: Vi skal tale godt om vores by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce