OVERBLIK: Sådan vil S løse flygtningekrise


OVERBLIK: Sådan vil S løse flygtningekrise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-formand Mette Frederiksen er klar med fem tiltag, som skal afhjælpe flygtningekrisen.

Tilstrømningen af asylansøgere til Danmark er for stor, mener Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen (S). Hun præsenterede torsdag Socialdemokraternes bud på, hvordan flygtningekrisen skal løse.

Det skal ske via fem punkter:

1) En markant styrkelse af indsatsen i nærområderne. Inden udgang december skal EU-landene afsætte 50 milliarder kroner til nærområderne.

2) Der skal oprettes statslige flygtningelandsbyer for at sikre boliger til flygtninge, så de ikke skal bo på eksempelvis campingpladser. S afviser til gengæld at lade asylansøgere forblive på asylcentrene, som Dansk Folkeparti foreslår.

3) Der skal oprettes et fast myndighedsberedskab og udarbejdes en beredskabsplan, som ligger klar, hvis der pludseligt skulle komme mange asylansøgere til Danmark. De danske myndigheder skal vide, at de om nødvendigt kan indføre grænsekontrol med opbakning fra politikerne, mener S.

4) Antallet af asylansøgere har betydning. Derfor skal asylreglerne skærpes på en række områder for at få antallet af udlændinge til at falde. S vil ligesom regeringen skærpe reglerne for familiesammenføring, reglerne for hjemsendelse og permanent ophold.

5) Flygtninge skal fra den første dag i Danmark bidrage. Derfor skal alle flygtninge ifølge Socialdemokraterne betragtes som jobparate og i stand til at tage et job med det samme.

OVERBLIK: Sådan vil S løse flygtningekrise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce