OVERBLIK: Her har migranter krydset grænsen


OVERBLIK: Her har migranter krydset grænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På disse steder i Danmark er nye migrant- og flygtningegrupper lige nu samlet under politiets overvågning.

Mandagen igennem har politiet ved den danske grænse modtaget flere hundrede migranter og flygtninge, der har forsøgt at krydse grænsen.

Det store antal skyldes, at Tyskland har åbnet sin grænse for 4000 flygtninge og migranter fra lørdag til søndag.

Læs her, hvor en del af de flygtninge og migranter lige nu befinder sig:

* Rødby:

Søndag ankom 234 migranter og flygtninge med internationale tog til Rødby, og mandag formiddag ankom yderligere et tog med 140 flygtninge og migranter om bord. Flere kom til med andre tog i løbet af dagen.

Mindst 166 af de flygtninge og migranter, der er ankommet til Rødby, har ikke søgt om asyl. De har ytret ønske om at komme til Sverige og er begyndt at gå fra Rødby på Lolland i retning mod Sverige.

Størstedelen er mandag eftermiddag blevet samlet op i busser af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der ønsker at registrere flygtningene.

Der er dog fortsat en gruppe flygtninge og migranter, der går på E47 Sydmotorvejen, der er spærret fra frakørsel 46 i sydgående retning.

Omkring klokken 17.40 udvandrede en gruppe på omkring 50 migranter og flygtninge fra den sportshal i Rødby, hvor de blev placeret.

Sydsjælland og Lolland-Falster Politi anslår, at der omkring klokken 21 er omkring 300 flygtninge og migranter, der på fod begiver sig rundt på Lolland.

Der er fem daglige internationale tog-afgange fra Tyskland til Danmark gennem Rødbyhavn.

* Rødekro:

I Sønderjylland sad op til 30 passagerer tilbage i et tog, der ankom til Rødekro tidligere på dagen. De ville ikke forlade toget, da de ønskede at komme videre til Sverige.

Toget blev mandag eftermiddag kørt tilbage til Padborg med migranterne i, da det holdt i vejen for anden togtrafik.

Der er ifølge DSB 11 daglige internationale tog fra Tyskland til Danmark gennem Padborg.

* Sandholmlejren i Birkerød:

De flygtninge og migranter, der har valgt at søge asyl i Danmark, bliver transporteret til Center Sandholm, også kaldet Sandholmlejren, hvor de skal have deres sag behandlet.

Søndag aften var 60-70 flygtninge og migranter ankommet til Sandholmlejren. Mandag eftermiddag var yderligere 90 flygtninge og migranter stødt til, oplyser Anne La Cour, der er chef for asylafdelingen i Dansk Røde Kors.

OVERBLIK: Her har migranter krydset grænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce