Nytårslooket skal frostsikres


Nytårslooket skal frostsikres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mens damerne skal tænke i frostsikre kjoler og sko, kan de små se frem til godt raketvejr. Nytårsnat bliver forholdsvis klar, men kold ud over det normale.

Stiletter og spaghettistropper skal spædes op med mere end bare et florlet sjal. Nytårsnat bliver koldere end sædvanligt, og man bør klæde sig varmt, oplyser vagtchef Jørn Thomsen fra Danmarks Meteorologiske Institut.

- Det bliver fredeligt og godt nytårsvejr. Det, der generer mest, er temperaturen. Nogen vil nok synes, det er koldt, siger han og understreger, at der vil være stor forskel på, hvor man befinder sig i landet.

Mildest bliver det ved Østersøen, hvor temperaturen vil ligge omkring frysepunktet, ellers står den på fem graders frost de fleste steder. Kulderekorden løber nordjyderne med, som ved midnatstid kan se frem til ti graders frost.

- Nytårsnat bliver kold i forhold til normalt - dog ikke usædvanlig kold, siger Jørn Thomsen, som pointerer, at det til gengæld bliver forholdsvis vindstille.

- Det blæser ikke, og det betyder meget for kuldefølelsen. Men fem graders frost er koldt, og det er banalt, at man skal klæde sig varmt på, siger han.

Til gengæld kan de fyrværkeribegejstrede se frem til, at det bliver klart vejr.

- Det bliver ikke tindrende stjerneklart, snarere lettere sløret. Men der er ingen lavthængende skyer, og det er jo det vigtigste, for så kan man se raketterne, siger Jørn Thomsen.

Nytårslooket skal frostsikres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce