Nytårskur sparet væk hos politiet


Nytårskur sparet væk hos politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reservebetjente afskediges, nytårsparolen er aflyst, og der er ikke nær så mange penge til nye patruljebiler hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Pengekassen er så slunken hos Syd- og Sønderjyllands Politi, at politidirektøren nu gennemfører en række besparelser. Det betyder blandt andet, at den traditionelle nytårssammenkomst - nytårsparolen - i Esbjerg og Aabenraa i januar er sløjfet. Det skriver Jydske Vestkysten.

Arrangementerne beløber sig til mellem 15.000 og 20.000 kroner, men ifølge politidirektør Jørgen Meyer er det også penge, der kan bruges på andet i politikredsen. I spareplanen opsiges også ældre politifolk, der hidtil har arbejdet som reservebetjente og dermed afløst de yngre kolleger til for eksempel bevogtning og transport af arrestanter. Der er heller ikke råd til at istandsætte bygninger, og der vil ikke i samme grad blive indkøbt nye patruljebiler og motorcykler, oplyser politidirektøren i sin nytårshilsen til medarbejderne.

- Jeg sparer de steder, hvor det ikke kan mærkes udadtil, så det ikke går ud over selve politivirksomheden over for borgerne. I forhold til det nævnte eksempel med nytårsparolerne, så er det jo ikke de store penge, og det er da ikke sådan, at vi ligefrem ikke havde råd. Men det hele tæller jo, og jeg er nødt til at vise ansvarsbevidsthed, siger Jørgen Meyer, der understreger, at politiet heller ikke går på kompromis med sikkerheden i sin spareiver.

Nytårskur sparet væk hos politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce