Nytår er isdessertens højtid

En række små butikker har deres blomstringstid i forbindelse med højtiderne. Sådan en er Ismageriet på Kongelundvej på Amager i København, et lille sted, der har specialiseret sig i eksklusive isdesserter, alle lavet på økologisk mælk og alle populære hos de københavnere, der vil afslutte nytårsmiddagen med en isdessert. Det er dog ikke alle isdesserter, der baserer sig på mælk. Den mest populære dessert i Ismageriet disse dage er en champagnesorbet, og den får naturligvis et tilskud af den ægte franske gudedrik. Her er det Karina, der lægger lag på en islagkage. (Tariq Mikkel Khan/POLFOTO)
Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/POLFOTO

Nytår er isdessertens højtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En række små butikker har deres blomstringstid i forbindelse med højtiderne.

Sådan en er Ismageriet på Kongelundvej på Amager i København, et lille sted, der har specialiseret sig i eksklusive isdesserter, alle lavet på økologisk mælk og alle populære hos de københavnere, der vil afslutte nytårsmiddagen med en isdessert.

Det er dog ikke alle isdesserter, der baserer sig på mælk. Den mest populære dessert i Ismageriet disse dage er en champagnesorbet, og den får naturligvis et tilskud af den ægte franske gudedrik.

Nytår er isdessertens højtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce