Nyt parti: Erhvervsmand vil gøre Udkantsdanmark fantastisk igen

John Reese fra Haderslev vil stille op til folketingsvalget med et spritnyt parti, der hedder Udkantsdanmark. Foto: Jacob Schultz

Nyt parti: Erhvervsmand vil gøre Udkantsdanmark fantastisk igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmand fra Haderslev vil stifte nyt parti og forsøge at stille op til det kommende folketingsvalg. Han vil stoppe skævvridning af samfundet og få gang i Udkantsdanmark med skattefordele for private og virksomheder.

Opdateret: Vi har 25. februar fjernet en forkert oplysning om, at partiet skal stiftes sammen med advokat Bjarne Ditlevsen, Vojens. Dels er han ikke længere advokat, og dels oplyser han, at han ikke vil være med til at stifte partiet, selv om han deler grundsynspunkter med John Reese. JydskeVestkysten beklager fejlene.

Udkantsdanmark: Erhvervsmanden John Reese fra Haderslev vil nu forsøge at få opstillet et parti nummer 13 på opstillingslisten til folketingsvalget. Han vil nemlig stifte partiet Udkantsdanmark (liste U).

75-årige John Reese er med egne ord blevet godt og grundigt træt af den skævvridning og centralisering, der sker i det danske samfund, og den vil han nu gøre noget ved med et parti, hvis eneste fokus er på Udkantsdanmark.

- Folk i Udkantsdanmark er blevet stavnsbundne, fordi de ikke kan sælge deres huse og ikke kan få lov til at optage lån hos kreditforeninger, mens folk i storbyerne er blevet millionærer på grund af boligprisernes himmelflugt. Det er en menneskelig tragedie, siger John Reese.

Udkantsdanmarks mærkesager
  • Partiet vil kun fokusere på skævvridningen af samfundet. Partiet har ingen holdning til andre spørgsmål som udlændinge, skat, miljø osv.
  • Det skal være slut med udflytningen af statslige arbejdspladser, da det river familier fra hinanden.
  • Folk, der bor i Udkantsdanmark, skal have fem procent rabat på indkomstskatten.
  • Nye selskaber skal kun betale halv selskabsskat de første tre år i yderkommunerne, og de skal samtidig have et løntilskud på ti procent det første år.

Skattefordele i Udkantsdanmark

John Reese kritiserer også udflytningen af statslige arbejdspladser på grund af de menneskelige omkostninger, det medfører, når en familie må splitte op, fordi den ene skal flytte langt væk med sit arbejde. Løsningen mener han at have fundet.

- Vi skal skævvridningen til livs. Løsningen er, at der skal være en gulerod ved at bo i Udkantsdanmark. Der skal være skattefordele, som lokker folk til at bo der og virksomhederne til at slå sig ned i Udkantsdanmark, siger John Reese.

Partinavnet skal godkendes på et møde i Indenrigsministeriet den 25. marts, og først derefter kan partiet begynde at samle de godt 20.000 vælgererklæringer, som skal til for at kunne stille op til valget. Det forventer John Reese dog vil gå ganske stærkt.

- Vi har rigtig mange ambassadører i Udkantsdanmark. Jeg kan tage hen til den lille købmand, hvis omsætning falder år for år, og han vil sørge for, at venner og bekendte skriver under, og sådan kommer vi nemt til at få samlet en masse underskrifter. Jeg tror selv, at vi kan nå det, siger John Reese.

Han ved endnu ikke selv, om han vil stille op som politiker for partiet, hvis det lykkes at samle underskrifter nok.

Nyt parti: Erhvervsmand vil gøre Udkantsdanmark fantastisk igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce