Nye uddannelser i kødkontrol og e-shopping


Nye uddannelser i kødkontrol og e-shopping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øget fokus på kødkontrol og flere danskere, der shopper på internettet, betyder, at der kommer uddannelser inden for begge områder - sammen med tre andre.

De senere års mange kødskandaler stiller nye krav til kontrollen af maden. Og danskernes stigende interesse for at shoppe på internettet har skabt behov for mere viden om den interaktive kundepleje.

Blandt andet derfor har undervisningsminister Bertel Haarder (V) netop godkendt to nye uddannelser inden for de to områder.

Den videregående uddannelse som diplomingeniør i fødevareanalyse skal sikre, at der er nok og velkvalificeret arbejdskraft til kontrol af fødevarer. De studerende undervises i fødevarers kvalitet og holdbarhed og lærer at formidle deres brede viden inden for kontrol, hygiejne, lovgivning og regler.

Overbygningsuddannelse som professionsbachelor i e-konceptudvikling specialiserer blandt andet de studerende i kundepleje af handlende på internettet. Her er adgangskravet en erhvervsakademiuddannelse i multimediedesign, designteknologi, e-design eller datamatik.

Undervisningsministeren har i alt godkendt fem nye uddannelser, som også tæller en professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation.

- I min tid som kirkeminister gjorde biskopperne mig opmærksom på et behov for, at sognemedhjælperne i folkekirken får en reel uddannelse, der klæder dem godt på til deres arbejde, siger undervisningsministeren i en pressemeddelelse.

Han understreger samtidig, at uddannelsen ikke bliver forkyndende.

- Den nye uddannelse kombinerer tradition og moderne organisationsværktøjer og teorier på en spændende måde, siger han.

De to øvrige uddannelser er åbne uddannelser. Den ene er en videreuddannelse for erhvervsuddannede tandklinikassistenter og tandplejere i odontologisk praksis. Det andet er et profilforløb i Human Resources.

Nye uddannelser i kødkontrol og e-shopping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce