Nye teleregler sat på hold


Nye teleregler sat på hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EU-Parlamentets bekymringer om rettigheder for internetbrugere får stort kompromis om nye teleregler i EU til at bryde sammen. Nye forhandlinger efter valget.

En ventet opdatering af EU-reglerne for telemarkederne i Europa bliver nu sat i venteposition. Det sker, fordi et flertal i Europaparlamentet højst overraskende vender ryggen til et kompromis med EU's medlemsstater og stemmer nej til dele af det nye forslag.

Parlamentet har fået kolde fødder, fordi der i kompromiset var tvivl om rettighederne for internetbrugere. Det store stridspunkt har været, om teleudbydere kan lukke ned for internetadgangen hos privatpersoner, hvis de begår ulovligheder over nettet, eller om der først skal være en dommerkendelse.

Med parlamentets nej til dele af pakken bliver hele forslaget nu sendt tilbage til forligsforhandlinger mellem de folkevalgte parlamentarikere og EU's medlemslande. Disse forhandlinger kan dog først starte, når et nyt parlament starter op efter valget til EU-Parlamentet i juni.

Den såkaldte telepakke skal efter planen forbedre konkurrencen på telemarkedet, skabe lavere priser for forbrugerne og opmuntre til investeringer i fibernet og trådløse netværk.

Nye teleregler sat på hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce