Ny sigtelse: Dansker i Sydafrika bestilte drab på ekskone


Ny sigtelse: Dansker i Sydafrika bestilte drab på ekskone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansker, der havde 21 dele af kvindelige kønsorganer gemt i sin fryser, mistænkes for at have bestilt et drab.

Den 63-årige dansker, der i Sydafrika er anklaget for at have afskåret kvinders kønsdele og opbevaret dem i sin fryser, kan nu føje lejemord til den stribe af sigtelser, som er rejst mod ham.

Det skriver Ekstra Bladets netavis.

I retsmøder onsdag og torsdag, hvor det skal afgøres, om han kan løslades mod kaution, er det kommet frem, at han nu også er sigtet for at have bestilt drabet på sin ekskone.

Den 28-årige kvinde blev den 20. oktober skudt ned med fire skud foran sit hjem i kongeriget Lesotho, der er helt omgivet af Sydafrika.

Med drabet på ekskonen, der skete mens den 63-årige sad bag tremmer, mistede politi og anklagemyndighed deres vigtigste vidne mod danskeren.

Manden er i forvejen sigtet for flere tilfælde af vold, produktion og distribution af børneporno, flerkoneri og for at have opbevaret væv fra flere levende eller døde personer i hjemmet i Bloemfontein.

I torsdagens retsmøde gennemgik anklageren ekskonens skilsmissepapirer, skriver det lokale medie Netwerk24 ifølge eb.dk.

Den unge kvinde har i en tidligere udtalelse til sin advokat fortalt om et turbulent forhold, hvor hun ad flere omgange blev truet på livet af den 63-årige danske våbenhandler.

I skilsmissebegæringen fortæller ekskonen også, hvordan hun ufrivilligt blev omskåret i parrets hjem i Bloemfontein og efterfølgende fandt flere billeder af blottede kvinder på sin mands kamera.

Den 28-årige kvinde har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, hvordan danskeren bedøvede hende inden han foretog skamferingen i parrets seng.

Manden har forklaret, at det var hans kone, der førte kniven ved omskæringer af kvinder. Men en efterforsker ved politiet har sagt, at man er i besiddelse af en videooptagelse, der viser danskeren udføre et indgreb på en kvinde.

Ny sigtelse: Dansker i Sydafrika bestilte drab på ekskone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce