Ny patientjournal: Kun to firmaer tilbage i udbudsrunde

Nu er der kun to firmaer tilbage i udbudsforløbet om den nye elektroniske patientjournal, som skal gælde alle patienter i regionen og herunder også Odense Universitetshospital (OUH). Foto: Nils Svalebøg

Ny patientjournal: Kun to firmaer tilbage i udbudsrunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmaet CGI Danmark har trukket sig ud af udbudsforløbet i Region Syddanmark om ny elektronisk patientjournal.

Det handler om at samle alle elektroniske oplysninger om os som patienter, når Region Syddanmark vil have et nyt elektronisk patientjournal-system, og hvor der hidtil har været tre firmaer om at kæmpe om opgaven er det torsdag reduceret til to.

Firmaet CGI Danmark har nemlig meddelt regionen, at det udtræder af udbudsforløbet om den kommende elektroniske patientjournal-læsning, og det sker inden, at forhandlingsforløbet er afsluttet.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over CGI Danmarks beslutning. Vi har valgt en udbudsform, hvor forhandlinger undervejs giver leverandørerne mulighed for at blive klogere på opgaven, og derfor kan vi kun tage til efterretning, når en leverandør vælger, at de ikke vil afgive endeligt tilbud, siger Niels Nørgaard Pedersen, administrerende sygehusdirektør på Odense Universitetshospital (OUH).

Den nye elektroniske patientjournal skal holde styr på blandt andet journalhåndtering, medicinering, rekvisition og svar fra laboratorie- og billedsystemer, patientadministration og booking i hele Region Syddanmark.

Tilbage i udbudsforløbet er Cambio Healthcare Systems og Systematic A/S, og det vil fortsætte som planlagt, selv om der er én deltager mindre.

- Det er ikke enestående, at en tilbudsgiver vælger at trække sig i løbet af en udbudsproces. Vi har tidligere meldt ud, at vi stod med tre kompetente og velkvalificerede bydere. Det betyder også, at vi fortsat har god konkurrence, selvom CGI Danmark har valgt at trække sig. Derfor vil vi også fortsætte udbudsprocessen med de to tilbageværende prækvalificerede leverandører, siger Niels Nørgaard Pedersen.

Regionsrådet ventes at træffe en beslutning i løbet af foråret 2018.

 

Ny patientjournal: Kun to firmaer tilbage i udbudsrunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce