Ny kold nat over Danmark


Ny kold nat over Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulden hærger fortsat, men ikke helt så voldsomt som i weekenden. Hvid jul tegner sig i horisonten.

Den voldsomme kulde tog natten til mandag sit sidste favntag med Danmark i denne omgang. Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) rapporterer blandt andet om 13 graders frost ved Holbæk og mere end 10 graders frost flere steder i landet. Men nu blæser lidt mildere vinde mod Danmark, og det rejser spørgsmålet om, hvorvidt det bliver en hvid jul.

Vagtchef hos DMI, Jørn Thomsen, siger, at der tirsdag vil komme sne i blandt andet Nordvestjylland, som lige nu er et at de eneste steder i landet uden sne. Dermed vil hele Danmark været dækket.

- Men så bliver det mildere med dagtemperaturen nogle grader over frysepunktet. Jeg tror ikke, sneen smelter væk, og der vil sandsynligvis ligge sne nok til, at man kan kalde det en hvid jul, siger Jørn Thomsen, som dog tilføjer, at det ikke bliver en eventyragtig hvid jul.

- Sneen vil ikke være så flot pudret, som den er nu. Den falder sammen og bliver lidt sjasket, så det bliver ikke en flot hvid juleaften. Det flotte sne på træerne falder først ned, og det tager lidt af det romantiske. Men jorden vil nok være dækket af sne, siger Jørn Thomsen.

Ny kold nat over Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce