Nordjylland får normal busdrift fredag


Nordjylland får normal busdrift fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter flere dages snekaos er situationen stilnet af i det nordjyske. Stort set alle nordjyder kan igen forvente at komme med bussen fredag morgen.

Efter de seneste dages snekaos lysner det nu for alvor for busdriften i Nordjylland. Busdriften er genoptaget over stort set hele Nordjylland, og fredag morgen kan stort set alle nordjyder igen forvente at komme med bussen, oplyser Nordjyllands Trafikselskab (NT).

- Set i lyset af de forrige dages ustadige vejr, har busdriften i dag torsdag været fornuftigt. Den positive fremgang har gjort, at vi føler os trygge ved igen at tilbyde nordjyderne vores rejsegaranti fra fredag morgen, fortæller NT's direktør Christian Roslev i en pressemeddelelse.

Han tager dog forbehold for større vejrforandringer.

De snefyldte forhold vil dog stadig drille busserne fredag. Det gælder særligt ruter, der kører op af stejle bakker, områder hvor der endnu ikke er ryddet eller ligger store snedynger. Derfor kører enkelte af de igangsatte ruter ifølge NT med forbehold, eksempelvis at bussen ikke stopper ved snefyldte stoppesteder.

De voldsomme snemængder i Nord- og Vestjylland gav torsdag fortsat problemer for trafikken, men de store veje var igen farbare fra morgenstunden, og hele dagen har saltspredere og sneplove kæmpet for at åbne de mindre veje.

Der meldes dog stadig om pletvis sneglatte veje i Nordjylland, hvor temperaturer det kommende døgn vil ligge på mellem fem og 10 graders frost. Der er dog ikke udsigt til større snemængder, oplyser DMI.

Nordjylland får normal busdrift fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce