Jan Valbak er nomineret til Bland dig Prisen. Se juryens begrundelse her. Juryen består af Finn Slumstrup medstifter af Oprør fra Udkanten, landsbyforkæmperen, foredragsholderen og igangsætteren Tyge Mortensen fra Rudme, debattør og tidligere minister Britta Schall-Holberg, direktør i Spis! Odense Food Festival Tine Gudrun Petersen og ansvarshavende chefredaktør Troels Mylenberg.

”Støvsugerbanden”
”Faaborg mod Hærværk”

Det er blot de seneste af de mange initiativer, som Jan Valbak har stået bag i Faaborg. Nærmest ene mand går han med godt humør og ukueligt engagement forrest i kampen for sin by, som har været og er igennem en svær tid af mange årsager.

Jan Valbak er indbegrebet af en ildsjæl. Det er altid skrøbeligt og svært at pege en enkeltperson ud. Men det er godt at have dem. Dem der går forrest og får os andre til at kaste tid og engagement med ind i vigtige spørgsmål for vores lokalområde.

Det gør Jan Valbak altid, hans engagement er forbilledligt. Og så tager han ikke bare fat i enkeltsager om eksempelvis en mere ren og hærværksfri by.

Han har taget ansvaret videre til lokalpolitik og er desuden også formand for Musikforeningen VAFF og i øvrigt selv udøvende musiker, der spreder liv og glæde i Faaborg og omegn. Derfor skal han nomineres til Bland Dig Prisen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.

Mere om emnet

Se alle
2
Bland dig Prisen: Gæstfrie Veflinge vinder

Bland dig Prisen: Gæstfrie Veflinge vinder

Når man blander sig, sker der noget

Når man blander sig, sker der noget

Kurs mod Bland dig Prisen: Fem finalister udpeget

Kurs mod Bland dig Prisen: Fem finalister udpeget