Børn og Unge i Sorg på Fyn er nomineret til Bland dig Prisen. Se juryens begrundelse her. Juryen består af Finn Slumstrup medstifter af Oprør fra Udkanten, landsbyforkæmperen, foredragsholderen og igangsætteren Tyge Mortensen fra Rudme, debattør og tidligere minister Britta Schall-Holberg, direktør i Spis! Odense Food Festival Tine Gudrun Petersen og ansvarshavende chefredaktør Troels Mylenberg.

Der er ikke noget, der er meget værre i livet, end når børn mister en forælder eller en nært pårørende. Det skulle dog lige være, hvis disse børn efterlades alene om den sorg.

Det gør foreningen Børn og Unge i Sorg på Fyn noget ved. Med etablering af sorggrupper, ansættelse af professionelt personale og afholdelse af forældre møder, er foreningen der for børnene i en svær tid.

Normalt er det tabubelagt, når vi mister nogen, vi elsker. Det er svært at tale om. Men vi skal blande os, og her er det frivillige, der tager fat og gør en forskel ind og hjælper andre med at komme igennem det traume, som man vil have med sig resten af livet. Det har man brug for hjælp til. Den hjælp og støttende hånd giver Børn og Unge i Sorg på Fyn. Hvilket gør en nominering til Bland Dig Prisen på sin plads.

  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.

Mere om emnet

Se alle
2
Bland dig Prisen: Gæstfrie Veflinge vinder

Bland dig Prisen: Gæstfrie Veflinge vinder

Når man blander sig, sker der noget

Når man blander sig, sker der noget

Kurs mod Bland dig Prisen: Fem finalister udpeget

Kurs mod Bland dig Prisen: Fem finalister udpeget