Nøden er størst i Bispebjerg


Nøden er størst i Bispebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sociale problemer blandt børnefamilier i København er nu kortlagt. Tingbjerg er den mest belastede bydel, mens nøden i Bispebjerg er størst.

Den højeste koncentration af socialt belastede familier, der skal have intensiv hjælp, bor i Tingbjerg. Det viser en kortlægning af udsatte børnefamilier, som Københavns Kommune har udarbejdet.

I bebyggelsen Tingbjerg skal de sociale myndigheder i gennemsnit bruge 2,5 gange flere ressourcer på børn og unge som på københavnerbørn i almindelighed. Det skriver Politiken.

Kortlægningen afslører også, at en halv snes af boligområderne er så belastede, at kommunen i snit skal bruge mere end dobbelt så meget per barn som normalt til anbringelse uden for hjemmet, støtte til familien, psykologhjælp, aflastningsophold eller kontraktpersoner. Det gælder blandt andet Lundtoftegade på Nørrebro, Urbanplanen på Amager, Sjælør, Akacieparken i Valby og Christiania.

De mest belastede enkeltområder, hvor familierne ikke kan klare sig selv, ligger i bydelen Bispebjerg.

Københavns Kommune vil bruge det nye kort til en mere præcis fordeling af de 900 millioner kroner, der hvert år bruges i indsatsen for udsatte børn og unge.

Nøden er størst i Bispebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce