Nimbus Film er plaget af gæld


Nimbus Film er plaget af gæld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nimbus Film er plaget af gæld og må derfor geare ned. Jørgen Ramskov træder tilbage som direktør for selskabet sammen med en tredjedel af selskabets ansatte.

Nimbus Film er så plaget af gæld, at selskabet er nødt til at geare ned. Jørgen Ramskov, der har været direktør i produktionsselskabet i to år, træder tilbage, bekræfter han overfor Ritzau.

Samtidig må omkring en tredjedel af de ansatte se sig om efter et andet job. Det drejer sig om seks medarbejdere inklusive direktøren.

- Det var faktisk mit eget forslag. Der skal være en reel aktivitet, før det giver mening at have en administrerende direktør. Selskabet har jo også i forvejen to ejere, som nu må tage styrepinden, siger den forhenværende direktør.

Jørgen Ramskov vil dog stadig have sin gang hos Nimbus Film i Filmbyen. Han skal nemlig puste liv i selskabets tv-projekter under navnet Nimbus Plus. En af de første satsninger bliver en serie til DR om Blekingegadebanden.

Årsagen til Nimbus Films økonomiske krise går tilbage til 2007, hvor selskabets spillefilm langt fra solgte det forventede antal biografbilletter. Og selv om Nimbus Film i år har stået bag årets store publikumssucces, Flammen & Citronen, med 667.000 solgte billetter, er selskabets aktuelle træk på kassekreditten omkring 25 millioner kroner.

Nimbus Film er plaget af gæld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce