Netværksteder


Netværksteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Twitter:

Twitterbølgen er i øjeblikket over Danmark. Twitter er et socialt netværk og mikro-blogging-hjemmeside, der giver brugerne mulighed for at sende egne og læse andre brugeres opdateringer, også kendt som tweets, som må være op til 140 tegn lange. Siden blev grundlagt i marts 2006 som et forsknings- og udviklingsprojekt. Det blev først åbnet for offentligheden i oktober samme år. Twitter har fået en del omtale fordi en række nyheder er blevet rapporteret hurtigere af Twitter-brugere end af gængse nyhedsmedier på nettet. det gælder f.eks. flystyrtet på Hudson floden og Turkish Airlines flystyrtet ved Schiphol-lufthavnen i februar 2009.

Twittertinget:

Et lukket webforum for folketingspolitikere, hvor de "twitter" om politiske og private tanker og gøremål. Siden bygger på samme idé som Twitter.com, men er uden tilknytning i øvrigt. Se www.twittertinget.dk

Facebook:

Facebook er verdens største sociale netværk på internettet. I starten af 2009 havde 1.779.380 danskere en profil på Facebook. Og tallet stiger hver dag. På Facebook opretter man en profil med billede og personlige oplysninger. Herefter kan søge på sine venner eller bekendtes profiler og blive ’venner’ med hinanden. Mange politikere har en profil med henblik på at nå ud med deres politiske budskaber. Når man visse grader i det politiske liv har man ikke længere venner men "tilhængere". Det gælder blandt andet statsminister Lars Løkke Rasmussen, S-leder Helle Thorning-Schmidt og SF-leder Villy Søvndal.

Flickr:

Flickr er et fora, hvor brugerne kan lægge deres billeder ud på en profil. Hvert billede kan have en titel, en beskrivelse og et række nøgleord (engelsk tags). For eksempel lagde Lars Løkke Rasmussen billederne fra hans tiltrædelse i Statsministeriet ud på Flickr.

Netværksteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce