Tjek lige chefkok Thomas Pasfalls version af den danske klassiker. Den vil med garanti ikke skuffe dig.

Du har formentlig prøvet lidt af hvert, når det kommer til kvaliteten i tarteletter med høns i asparges. Med både smør og fløde er der ikke sparet på noget i Thomas Pasfalls version af en af de danske favoritretter.

Derudover er den tilberedning, du kan se i videoen, ret hurtig at lave. En toplækker tartelet lavet på kort tid - hvad var det lige, man ikke skulle kunne lide ved dette?

  • 31 FIN massimo

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk

Nem mad med Pasfall: Alt andet end traditionel torsk