Nem mad med Pasfall: Anderledes and


Nem mad med Pasfall: Anderledes and

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil du gerne prøve noget andet juleaften, eller måske blot supplere den traditionelle and med et lidt mere moderne bud, så giver kok og restauratør Thomas Pasfall her et bud på en anderledes and, som er nem og hurtig at lave:

For nogle mennesker er den traditionelle juleand tæt på hellig. Den rører man ikke ved!

Måske er du en af dem, der godt kunne tænke sig at prøve noget nyt på andefronten, eller måske ikke gider at have en kæmpeand i ovnen i otte timer.

Kok Thomas Pasfall giver i videoen øverst i artiklen et bud på en nem måde at ??tilberede alternativ and. ?????En ret, der for øvrigt sagtens kan laves efter højtiden.

Nem mad med Pasfall: Anderledes and

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce