svendborg: Nazisten i Svendborg, Johnny Hultmann Sloth Lind, modtager her i dag sin opsigelse fra lejligheden Vestergade 69.
Ejeren Kurt Carlsen, Bogense, begrunder beslutningen med gentagne advarsler til Johnny Lind for at spille for høj musik. Og så har en enkelt af de andre lejere besluttet at sige op som følge af tirsdagens begivenheder, hvor 15-20 lokale og tilrejsende nazister holdt til i Johnny Linds lejlighed, inden de begav sig på march mod Harmonien i Svendborg. Her blev tre af nazisterne anholdt for gadeuorden eller vold.

- Jeg anede ikke, at min ejendom husede nazister før her for nylig. Nu er Vestergade 69 blevet en turist-attraktion. Lejerne klager over, at bilisterne holder stille ud for ejendommen for at se det sted, hvor nazisterne holder til, fortæller Kurt Carlsen.

- Vi har fået masser af klager over Johnny i tidens løb. På grund af høj musik. Jeg har sendt ham flere skriftlige advarsler. Men det tog han nu pænt. Sidste gang henvendte han sig til alle de øvrige fem lejere og undskyldte. Men så går der lidt tid, og så klager folk igen, fortæller Kurt Carlsen.

Husleje for høj

Johnny Lind forstår ingenting.

- Jeg har kun fået en enkelt advarsel for at spille for høj musik om natten, og siden har jeg kun spillet højt i dagtimerne, hvor det ikke kan genere nogen, fortæller Johnny Lind, som mener, han har et udmærket forhold til de øvrige lejere i opgangen Vestergade 69.

- Min underbo, for eksempel, har været oppe hos mig for at låne musik, og hun har også været til fest heroppe, fortæller Johnny Lind, som har boet i lejligheden siden december 1997.

- Men hvis folk flytter, kan det jo hænge sammen med, at Kurt Carlsens husleje er for høj. Jeg betaler 2750 kroner om måneden for den lille lejlighed, fortæller Johnny Hultmann Sloth Lind.
  • fyens.dk