Nabo: Fantastisk at kommunen vil smide rockerne ud


Nabo: Fantastisk at kommunen vil smide rockerne ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for grundejerforeningen og nabo til en rockerborg i Vanløse glæder sig over opbakningen fra kommunen.

Villaejer på Tudskærvej 32 i Vanløse, Lars Georg Jensen, kalder det en fantastisk nyhed, at det var et enstemmigt teknikudvalg i Københavns Kommune, der mandag vedtog, at man vil smide rockerne ud af boligkvarteret, hvor flere beboere føler sig utrygge.

- Det er lige præcis det her, vi har kæmpet for i lang tid. I årevis har kommunen ikke ville erkende problemet, samt at de har en rolle i det her, men jeg føler, at de nu tager os alvorligt, så det er utrolig glædeligt, siger Lars Georg Jensen til Ritzau.

Det er en særlig servitut fra 1918, der fastslår, at villaen på Tudskærvej 30 kun må bruges som familiebolig, og dermed ikke som rockerklubhus.

- Kommunen har nu taget et kæmpe skridt væk fra at se gennem fingre med, at alt er i orden, så længe der blot er én, der har folkeregisteradresse på stedet.

- Det er en erkendelse af, at der er en rockerklub, og at det ikke er foreneligt med at være i et boligkvarter, siger han.

Tidligere er Lars Georg Jensen vågnet op til smadrede ruder og en mursten på gulvet, efter at han offentligt kritiserede rockernes tilholdssted på villavejen i Vanløse. Det er dog ikke opklaret, hvem der kastede murstenene.

Som nabo til rockervillaen og som formand for grundejerforeningen kan Lars Georg Jensen fremstå som frontfigur i modstanden mod rockerne. Men han frygter ikke for repressalier for at have kæmpet mod sin nabo.

- Jeg frygter mere konsekvensen, hvis vi ikke havde gjort noget. På sigt ville det under alle omstændigheder dreje sig om, at enten de eller vi ville flytte ud af kvarteret.

- Vi kan ikke flytte, for der er ingen, der vil købe et hus, der ligger ved siden af eller i nærheden af en rockerborg, men det har heller aldrig været meningen. Det er dem, der har et problem, og derfor er det dem, der må flytte, siger Lars Georg Jensen.

Nabo: Fantastisk at kommunen vil smide rockerne ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce