Mystisk slange fundet på Fyn


Mystisk slange fundet på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag et grundigt kig på slangen her på billedet. Hvad er det for en?

Den er fundet på Lindholmskolen i Nyborg i et buskads ved naturlegepladsen. Børnene blev straks kaldt ind, og overlærer Jens Randbøll gik i aktion. Han har fanget snoge som dreng og kunne også håndtere dette pragteksemplar. Slangen blev puttet ned i en spand og lukket ud i skoven cirka 800 meter fra skolen.

Spekulationerne går på, om det kan være Æskulapsnogen, der ellers menes at være uddød i Danmark tilbage i 1800-tallet.

Slangen dukker op lige midt i Fyens Stifstidendes store Fynske Naturkanon, og det ville være ikke så lidt af et scoop, hvis det virkelig er Æskulapsen, der vil forsøge at sno sig direkte ind på den store kanon.

Foreløbigt har vi lovet skoleleder Jørgen Sunke at undersøge sagen nærmere, og vi starter med at spørge jer læsere: hvad er det for en slange? Skriv til os på naturkanon@fyens.dk eller ring på 2964 9881
Fakta
www.dyrebrevkassen.dk: Æskulapsnogen måler mellem 1,5 og 2 meter. Rygskæl i 23 længderækker, glatte, og de har kun en svag køl bagerst på ryggen. Oversiden er skinnende olivenfarvet fortil og mørkebrun bagtil. På hver side af baghovedet er der undertiden en gullig plet. Bugen er flødefarvet.

Mystisk slange fundet på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce