Mylenberg: Total opbakning til Støjberg

Arkivfoto.
Foto: Michael Bager

Mylenberg: Total opbakning til Støjberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både alvorlig og forventelig, siger Troels Mylenberg om kritik fra 10 Venstre-medlemmer af regeringens udlændingepolitik.

Chefredaktør på Fyns Amts Avis og politisk kommentator, Troels Mylenberg, kalder det en "både alvorlig og forventelig" kritik, 10 Venstre-medlemmer præsenterer i et debatindlæg i Berlingske om partiets udlændingepolitik.

I indlægget kritiserer de ti Venstre-folk de omstridte annoncer, som blev indrykket i libanesiske aviser i sommer og debatten om beslaglæggelse af asylansøgeres værdier.

- Det er aldrig rart, når et partis fodfolk så skarpt trukket op rejser kritik af den linje, der bliver ført, siger Troels Mylenberg.

- Der er omvendt også en klar anerkendelse af, at sådan er det i politik: Man er uenige. Men det er ikke bare ti tilfældige medlemmer, der pludselig er vågnet af dvalen. Der er mange, der deler den holdning, at man er gået for langt.

Fakta
- Men det er ikke bare ti tilfældige medlemmer, der pludselig er vågnet af dvalen. Der er mange, der deler den holdning, at man er gået for langt.

Blandt medunderskriverne er næstformanden for Venstre i Syddanmark, Leif Krarup, og byrådsmedlemmer og lokalformænd.

De langer også ud efter hastegodkendelsen i november af en lov, der gør det muligt at tilbageholde asylansøgere i mere end tre døgn uden at stille dem for en dommer.

Troels Mylenberg ser indlægget som et forsøg på at hejse et flag om, at udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), der står bag udlændingestramningerne, ikke repræsenterer hele Venstre.

Han mener dog, at det er for skarpt trukket op at tale om splittelse i Venstre.

- Det er den debat, som nogle mennesker i Venstre føler er undertrykt. De har behov for at sige, at Venstre også står for en mere humanistisk, gammelliberal holdning, end den Inger Støjberg står for.

- Men der er ikke slinger i valsen i partiledelsen om de her ting. Der er fuldstændig og total entydig opbakning til Inger Støjbergs linje. Lars Løkke har selv valgt hende, og han ved godt, hvad han har valgt, siger Mylenberg.

Mylenberg: Total opbakning til Støjberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce