Dansk milliardær vil synge rock og er på turné med tre amerikanske stjernemusikere.

Ejeren af Jem & Fix tøver ikke med at få det fixet, når der er noget, han gerne vil.

Ud over at eje Harald Nyborg, Daells Bolighus og Jem & Fix sammen med sin far og være god for en milliard-formue, går Erling Daell og pusler med noget sydstatsrock.

Pusler er måske en underdrivelse, for han har samlet et band med tre tidligere medlemmer af Georgia Satellites, der storhittede med "Keep your hands to yourself" i 1980'erne.

Sammen danner de bandet Bullhounds, som både har indspillet to plader og nu er på turné i Danmark. Onsdag aften står Erling Daell med mikrofonen, når Bullhounds spiller på Posten i Odense. Inden denne turné havde erhvervsmanden ikke optrådt offentligt med musik, siden han sang med drengekoret.

Når Erling Daell ikke spiller rock med sine amerikanske venner, er han direktør for Harald Nyborgs og Jem & Fix's kæder i Sverige.

Fyens Stiftstidende var med en usædvanlig erhvervsmand i øvelokalet med Satellites-drengene. Her kan du læse, hvad der kom ud af det.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.