Muligt stenkast fra motorvejsbro: Bil sendes til teknisk undersøgelse

Lars Thede, vagtchef Fyns Politi.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Muligt stenkast fra motorvejsbro: Bil sendes til teknisk undersøgelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet er stadig ikke sikre på, hvad der ramte en bil lørdag eftermiddag på Fynske Motorvej nær broen ved Langesøvej. Bilen skal nu til teknisk undersøgelse.

Det er sandsynligt, at der blev kastet en genstand mod den bil, der lørdag fik en skade i forruden på Fynske Motorvej nær broen ved Langesøvej, hvor en tysk kvinde i august mistede livet efter at være blevet ramt af en betonblok. Men Fyns Politi er stadig ikke sikre på, hvad der er sket.

- Vi har ikke fundet nogen genstande, som vi med sikkerhed kan sige er dét, der har ramt bilen. Vi holder alle muligheder åbne. Det kan være en sten, andre genstande eller måske en fugl, siger vagtchef Lars Thede.

Bilen skal nu undersøges af teknikere hos Nordsjællands Politi, der er den politikreds, hvor bilisten Per Le Fevre Hansen bor.

- Det kræver noget kraftigt at forøve den voldsomme skade i forruden – især der helt ude ved chassiset. Vi kan se, at der er noget brunlig eller rødlig afsmitning i ruden, og det skal undersøges, ligesom eventuelle dna-spor skal sikres, siger Lars Thede.

Det skal jo have været en stor fugl, hvis det er, og den ville man vel have fundet?

- Det kan man formode, og vi har trods alt brugt en del timer på at lede derude i går, fordi uheldsstedet ikke lå helt fast. Der ligger mange ting langs motorvejen, men hundene har ikke givet udslag i forhold til nogen af emnerne, og vi har heller ikke selv kunnet se en genstand, som er indlysende i forhold til skaden.

- Jeg har i min karriere i politiet set skader fra for eksempel en måge, som har ramt en forrude. Det giver også stor skade, men den store dybde på skaden her er markant og ligner ikke, at det er en fugl. Men jeg vil ikke afvise noget.

Det er jo sjældent, at der sker skader af den størrelse. Og så lige omkring den samme bro.

- Ja. Men der er en ting, der adskiller sig i denne sag: Det skete ved højlys dag på et tidspunkt, hvor der var en del trafik. Der er stor bevågenhed omkring broerne – folk holder øje med dem. Så hvis man drister sig til at kaste noget ud fra en bro klokken halv tre om eftermiddagen, er der en vis sandsynlighed for, at man bliver set, og at vi kan finde en eventuel gerningsmand ud fra signalement eller andet.

Det lyder som om, I ikke har fundet henvendelser fra vidner, der har set nogen på broen?

- Det har vi ikke, nej. Og vi har ikke kunnet opdrive vidner, der kunne supplere med noget. Det er brandærgerligt, men sådan er det. Jeg vil gerne understrege, at vi holder alle muligheder åbne. Men vores bedste spor lige nu er ruden.

Vagtchefen kan ikke oplyse, hvor længe det vil tage at undersøge køretøjet, som blev ramt lørdag.

Muligt stenkast fra motorvejsbro: Bil sendes til teknisk undersøgelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce