Tre af deltagerne på motorvejs-topmødet var de søstre Tatiana Guldborg Werling Kehler, Karoline Frahm Dupont og Marika Werling Kehler, som for fem måneder siden blev torpederet bagfra på E20 på vej til familietræf.

Med sig havde de deres far, Heine Dupont, som kom på sin 47 års fødselsdag. Pigerne har fortalt deres historie i Fyens Stiftstidende og stod frem i salen og satte bogstaveligt talt kød og blod på de mange uheld, der sker på den fynske motorvej.

- Vi er glade, hvis vi har været med til at sætte fokus på alle de uheld, der sker. For os har det stadig konsekvenser, lød det fra trioen, hvis historie gjorde stærkt indtryk på såvel politikere som erhvervsfolk.

- Det er nok noget nær den værste opringning, man kan få i sit liv, lød det blandt andet fra børne- og socialminister Mai Mercado, som henvendte sig til pigernes far.

De tre søstre kom i øvrigt til Odense fra Jelling i henholdsvis tog og bil. Karoline kørte til mødet med sin far i bil, mens Tatiana og Marika fulgtes i toget. De har stadig ikke fundet sig til rette med at køre på motorvejen.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.

Mere om emnet

Se alle
1
Jussi Adler-Olsen på Folkemødet: Langeland var back-up-plan

Jussi Adler-Olsen på Folkemødet: Langeland var back-up-plan

Se videoen: Her vinder Susan Bland dig Prisen 2017

Se videoen: Her vinder Susan Bland dig Prisen 2017

2
Politikere ved topmøde: Nu vil vi have en dato for det tredje spor

Politikere ved topmøde: Nu vil vi have en dato for det tredje spor