Politiet lukkede natten til onsdag motorvej E20 i tre kvarter for at efterforske et muligt stenkast ved Odense.

Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med opklaringen af det, der muligvis er endnu et stenkast mod en bil på Fynske Motorvej.

Her oplevede en mandlig bilist fra Langeskov tirsdag klokken 16.15, at hans soltag pludselig blev knust, da han kørte under den gangsti, som forbinder Allerup med Tietgenbyen øst for sammenfletningen ved Svendborgmotorvejen.

Manden var på vej østpå og kørte hjem til Langeskov, hvorfra han et kvarter senere ringede til politiet.

- Vi kan konstatere, at han har fået knust ruden i sit soltag, men vi ved ikke med hvad. Vi har foretaget en eftersøgning af området mandag eftermiddag, og vi spærrede motorvejen fra klokken 0.45 til 1.30 natten til onsdag og lavede endnu en eftersøgning. Heller ikke den gav os noget afgørende, siger Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi.

Politiet efterforsker sagen, som om der er kastet noget mod bilen, og vil meget gerne have henvendelser fra eventuelle vidner.

- Sagen adskiller sig fra de øvrige sager ved tidspunktet, fordi det stadig er lidt lyst klokken 16.15 - de øvrige sager på motorvejen er foregået i ly af mørket. Vi vil meget gerne høre fra folk, hvis de har set noget eller har viden, der kan hjælpe os, siger Lars Thede.

Har man oplysninger, der kan hjælpe politiet, bedes man ringe på telefon 114.

  • Kim Skovsby

    Af:

    Jeg er journalist på erhvervsredaktionen på Fyens Stiftstidende. Her har jeg været ansat siden 2006, og jeg har dækket mange forskellige stofområder (bolig, mad, samfundsforhold), ligesom jeg i en årrække var lokalredaktør på redaktionen i Kerteminde. Jeg har været på erhvervsredaktionen siden 2014 og skriver blandt andet om privatøkonomi, social dumping og virksomheder. Jeg bor i Kerteminde og bruger bl.a fritiden på at ro havkajak.