Opdateret kl. 21.54

En havareret lastbil er ved at blive tømt, så den kan komme på højkant igen. Det vil kræve en lukning af motorvejen.

Der bliver for alvor flyttet kød på den fynske motorvej fredag aften. Lige nu er mandskab fra Beredskab Fyn og fra Danish Crown ved at tømme en væltet lastbil for 20 tons kød, oplyser vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Lastbilen har ligget væltet i nødsporet og til dels i den første vejbane ved Tietgenbyen i vestlig retning siden klokken 15.26 fredag eftermiddag. Her var bilen årsag til et uheld, da den påkørte en anden lastbil, kom i problemer og endte med at vælte.

Det væltede køretøj skal hejses op på fire hjul igen, så den kan komme væk fra motorvejen, hvor den generer trafikken. Men først skal slagterivarerne omlæsses, og den værste fredagstrafik skal have lov at passre. Man bliver nemlig nødt til at lukke motorvejen, når den skal trækkes op på alle fire igen, oplyser vagtchefen.

-Vi ved endnu ikke, om det bliver nødvendigt at lukke trafikken i begge retninger kortvarigt, eller om vi kan nøjes med den vestgående retning, siger Lars Thede, Fyns Politi.

Han regner med, at det kan ske inden klokken 23.

Vil du som trafikant undgå at hænge fast ved ulykkkestedet, er det en god ide at køre fra motorvejen enten i Langeskov eller Tietgenbyen og tage landevejen forbi stedet.

Lastbiluheldet var i øvrigt et af hele tre uheld på Fynske Motorvej i løbet af en time fredag eftermiddag.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.

Mere om emnet

Se alle
Pas på! Tre uheld på motorvejen på en time

Pas på! Tre uheld på motorvejen på en time