Socialdemokraterne nægter fortsat at træffe beslutning om motorvej ved Silkeborg. Dermed kommer motorvejen til at løbe gennem Silkeborg-by.
Til lokalsamfundets store forbitrelse tyder alt på, at motorvejen mellem Herning og Århus kommer til at skære gennem den nordøstlige del af Silkeborg. Det står klart, efter Socialdemokraterne tirsdag igen nægtede at melde ud, hvilken linjeføring partiet ønsker.

Flere trafikordførere siger efter den socialdemokratiske tøven, at Kombilinjen, som statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) kæmper hårdt for at få gennemført for at skåne naturen i Gudenådalen, bliver til virkelighed.

- Ved ikke at have en mening er de med til at tippe sagen til fordel for Kombilinjen. Det er en kendsgerning, siger den radikale trafikordfører, Johs. Poulsen, til Ritzau.

Flertallet er på plads, da SF også foretrækker Kombilinjen. Nu mangler der kun en kursændring fra Dansk Folkeparti, der stadig holder fast i Resendallinjen, som krydser Gudenådalen. Men ifølge Ritzaus oplysninger er der lagt op til, at partiet erkender, at der er flertal for Kombilinjen, hvorefter det ikke længere giver mening at kæmpe for Resendallinjen.

Partierne i trafikforliget, Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og De Radikale, mødes onsdag.

Mere om emnet

Se alle
Motorvej gennem Silkeborg besluttet

Motorvej gennem Silkeborg besluttet

SF-støtte til motorvej koster 500 mio. kr.

R vil fremskynde motorvej ved Silkeborg