Den Fynske Motorvej mellem afkørsel 52 og 53 i det vestgående spor er nu genåbnet efter at have været lukket på grund af politiets efterforskning.

Fredag morgen omkring klokken syv afspærrede Fyns Politi det vestgående spor af den Fynske Motorvej mellem afkørsel 52 og 53. Sporet er nu atter åbent.

Afspærringen skyldtes en større efterforskning efter flere genstande, der var blevet smidt ud fra en bil, som Fyns Politi havde jagtet i forbindelse med to skudepisoder i det sydlige Odense og i Kværndrup.

Skud i Kværndrup

Fyns Politi modtog torsdag ved 22-tiden en anmeldelse om et skyderi på Vinkelvej i Kværndrup. Tre mænd havde opsøgt adressen, hvor to andre mænd på henholdsvis 38 og 48 år befandt sig.

Der opstod ifølge politiets oplysninger et slagsmål mellem mændene, og den ene af de tre mænd, som indfandt sig på adressen, blev slået i hovedet med et baseball-bat. En anden blev ramt i benet af skud.

Efter episoden i Kværndrup flygtede de to mænd på 38 og 48 år fra stedet.

Fyns Politi eftersøgte natten igennem de to mænd.

Skud i Odense

Fredag morgen klokken fem fik politiet så en anmeldelse om, at en beboer på Volderslevvej i det sydlige Odense var blevet opsøgt af nogle personer.

Da beboeren i huset på Volderslevvej havde forsøgt at åbne sin dør, blev der ifølge politiet affyret et eller flere skud mod beboeren gennem en rude døren. Beboeren blev ramt i benet af skud.

Efter episoden flygtede gerningsmændene i en bil, som det lykkedes politiet at få kontakt med omkring rundkørslen i Dalum.

Motorvej spærret i eftersøgning af våben

Under politiets jagt på køretøjet, der til dels foregik på den Fynske Motorvej, kastede personerne i bilen flere genstande ud af bilen.

Det lykkedes politiet at standse bilen på Middelfartvej i Odense, hvor to personer i bilen blev anholdt. De anholdte viste sig ifølge politiet at være identiske med de to personer på 38 og 48 år fra Kværndrup.

Fyns Politi spærrede fredag morgen motorvejen i vestgående retning mellem afkørsel 52 (Odense SV) og 53 (Odense V) for at lede efter de genstande, herunder våbnet fra skudepisoderne, der blev smidt ud af de to mænds bil under deres flugtforsøg fra politiet.

Motorvejen er nu genåbnet.

Den 23-årige mand, der i Kværndrup blev skudt i benet, er uden for livsfare. Det samme gælder den mand, der blev ramt af skud på Volderslevvej.

Intet tyder ifølge politiet på, at episoderne har været banderelaterede.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Varetægtsfængslet: Sigtet for skudepisoder og groft røveri

Varetægtsfængslet: Sigtet for skudepisoder og groft røveri

6
Skudepisode ryster borgere i Kværndrup

Skudepisode ryster borgere i Kværndrup

3
To mænd anholdt efter to skyderier på Fyn

To mænd anholdt efter to skyderier på Fyn