Motorcykel fra skudepisode set i Vanløse


Motorcykel fra skudepisode set i Vanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motorcyklen fra lørdagens skyderi på Nørrebro er set køre igennem Vanløse. Politiet efterlyser vidner, der kan hjælpe med at finde motorcyklen.

Politiets bandeenhed jagter fortsat gerningsmændene til lørdagens skyderi på Nørrebro. Lige nu efterlyser politiet vidner, der kan have set den røde og sorte gerningsmotorcykel med to personer kører væk efter skyderiet, hvor en 20-årig mand med indvandrerbaggrund blev ramt i ballen. Ifølge de seneste oplysninger er motorcyklen set i Vanløse, hvor den kørte af Jyllingevej og drejede til højre ad Ålekistevej i nordlig retning. Vidner har fortalt, at de to personer på motorcyklen, fortsatte et godt stykke ud af Ålekiste vej, men derefter ved politiet ikke, hvor gerningsmændene er kørt hen.

Ved et lignende skyderi i onsdag blev gerningsmotorcyklen senere fundet afbrændt, og politiet vil ikke udelukke, at det kan være sket igen efter lørdagens skyderi. De to gerningsmænd havde begge visiret nede på deres hjelme, og det eneste signalement, politiet har, er derfor, at den ene var kraftigt bygget.

Det 20-årige offer blev ramt, da han kort efter middagstid slentrede ned til en kammerats bil i Gartnergade på Nørrebro for at hente en pakke cigaretter.

Han havde netop låst op og sat sig ind i vennens ungarsk indregistrerede Honda, da en rød og sort motorcykel med to personer pludselig kom drønende. Den ene af de to hjelmklædte mænd skød uden varsel mindst syv gange med en 9mm-pistol, og kun ved et held blev den 20-årige ikke alvorligt såret.

- Han er kun ramt af et strejfskud i den ene balle, så han har været meget heldig, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Poul Hansen.

Flere af projektilerne borede sig ind i bilen, mens andre drog på langfart i den travle bydel - dog uden at ramme andre personer.

Attentatet ligner til forveksling skyderiet i onsdags på Blågårdsgade på Nørrebro, hvor en 28-årig mand med egyptisk baggrund blev skudt ned af to personer på en rød motorcykel. Ifølge politiet var den episode med stor sandsynlighed et led i den verserende konflikt mellem bander og rockere, og også lørdagens skyderi peger i den retning.

Motorcykel fra skudepisode set i Vanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce