Mormor holdes i kunstigt koma


Mormor holdes i kunstigt koma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To små børn døde efter brand i lejlighed i Nivå. Børnenes mormor holdes i kunstigt koma og afhøres tidligst tirsdag, siger politiet.

To børn - en pige på to år og en dreng på fire år - er omkommet efter en voldsom brand i en lejlighed i Nivå. Børnenes mormor, der passede børnene, mens deres mor var på arbejde, er indlagt på Rigshospitalets traumecenter med svære røgskader.

- Hendes tilstand er stabil, men hun holdes i kunstigt koma. Vi kan tidligst afhøre hende på tirsdag, siger vagtchefen hos Nordsjællands Politi.

Lejligheden i Nivåhøjparken i Nivå var omspændt af flammer, da børnenes mor kom hjem fra arbejde lørdag aften. Det var umuligt at komme ind i lejligheden, oplyser vagtchefen.

Først da branden var slukket, fandt man de to små børn og deres 56-årige mormor liggende livløse i lejligheden. De blev under politieskorte kørt til Rigshospitalet, hvor man kunne konstatere, at de to børn var omkommet. Moren er med på Rigshospitalet og får psykologhjælp.

Opgangens beboere - 15-17 personer - er evakueret og opholder sig på et nærliggende motel, indtil politiets og brandvæsnets tekniske eksperter har undersøgt brandstedet. Ifølge vagtchefen kan der dog gå flere dage, inden undersøgelserne er færdige.

Folk fra hjemmeværnet bevogter de tomme lejligheder, indtil beboerne kan flytte hjem igen.

Mormor holdes i kunstigt koma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce