Mormor afhørt efter dødsbranden


Mormor afhørt efter dødsbranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to omkomne børns mormor er nu afhørt. Branden var allerede opstået, da hun vågnede, og hendes historie har ikke bragt politiet nærmere en opklaring.

Politiet har nu fået afhørt mormoren til de to børn, der omkom i en brand i Nivå. Men afhøringen har ikke gjort politiet klogere på brandårsagen.

- Afhøringen af hende har ikke hjulpet os med at finde en brandårsag. Umiddelbart har vi ingen indikationer på, at der skulle være et glemt stearinlys eller en juledekoration, siger kriminalassistent Kenneth Støvhase fra Nordsjællands Politi.

Det var lørdag aften, at børnenes mor kom hjem fra arbejde og så hendes lejlighed omspændt af flammer. Hendes toårige datter og søn på fire år omkom i branden.

Børnene skulle passes af deres mormor, der har været holdt kunstigt bevidstløs efter branden. Men politiet har nu haft mulighed for at afhøre hende. Hun har forklaret, at hun omkring klokken 19 lagde børnene til at sove, og tre kvarter senere gik hun selv i seng.

- Hun fortæller så, at hun vågner op og ser, at lejligheden er helt mørk og røgfyldt, og at hun kan se flammer. Hun forsøger at kravle langs gulvet ind i stuen, men hun kan ikke finde børnene, og så mister hun bevidstheden, siger Kenneth Støvhase.

Politiets teknikere fortsætter onsdag arbejdet med at finde spor - og en forklaring - i brandtomten i Nivåhøjparken.

Mormor afhørt efter dødsbranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce