Morgenkolde veje: Nyt uheld spærrede vejbane på motorvej

Aftentrafik på nat vinter efterår trafik Den Fynske Motorvej E20 ved Vissenbjerg afkørsel 54

Morgenkolde veje: Nyt uheld spærrede vejbane på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Søndag aften var politiet nødt til at lukke E20 ved Vissenbjerg for at rydde op efter lastbil, hvis ene dæk var eksploderet.
  • Mandag morgen har to uheld spærret en vejbane mellem Ejby og Aarup og ved Middelfart.

Højre vejbane på den vestfynske motorvej var ifølge Vejdirektoratet mandag morgen kortvarigt spærret mellem afkørsel 58a, Middelfart Ø, og 58b, Middelfart efter et uheld. Fyns Politi er nu på stedet og oplyser på Twitter, at uheldsbilen nu holder i nødsporet. Der er ingen tilskadekomne i uheldet.

Vejdirektoratet advarer om kødannelse og oplyser, at man skal regne med forlænget rejsetid i retning mod Jylland. Oprydningen efter uheldet ventes tidligst overstået klokken 8.30.

Tidligere mandag morgen havarerede en bil på E20 mellem afkørsel 56, Ejby, og 55, Aarup, i retning mod Odense. Det betød, at en vejbane var spærret. Der blev tilkaldt vejhjælp, og bilen er nu fjernet.

Mandag morgen er det i øvrigt en god idé at være opmærksom på, at vejene kan være glatte efter en kold nat. Klokken 7.45 er vejenes temperatur flere steder på Fyn ifølge Vejdirektoratet stadig under eller lige omkring 0 grader, og der meldes om glatte veje mellem Nyborg og Ørbæk og ved Esperup.

Og skal du over Storebæltsbroen, oplyser Storebæltsforbindelsen, at det blæser så kraftigt, at det kan påvirke kørslen.

Eksploderet dæk sendte lastbil i autoværn

Søndag aften var en lastbil årsag til, at det østgående spor på E20 måtte lukkes kortvarigt umiddelbart før Vissenbjerg. Et dæk på lastbilen var eksploderet, og lastbilen havde sat sig fast i autoværnet i midterrabatten.

I første omgang lod politiet trafikken passere i den ledige vognbane, men det blev omkring klokken 20 nødvendigt at lukke sporet helt. Senere gik uheldet også ud over trafikken mod vest, idet politiet var nødt til at lukke en vognbane på den anden side af midterrabatten for at få plads til at fjerne lastbilen.

Meldingen fra politiet var sidst på aftenen, at motorvejen forventedes åben i alle vejbaner inden midnat.

Morgenkolde veje: Nyt uheld spærrede vejbane på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce