Moren til ældste Brønderslevoffer afhøres


Moren til ældste Brønderslevoffer afhøres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moren til det ældste offer i Brønderslevsagen afhøres torsdag i nævningetinget i Hjørring.

Dramaet om at finde helt ind til sandheden om, hvad der foregik i Brønderslevfamiliens hus i Serritslev i Vendsyssel fortsætter torsdag ved Retten i Hjørring.

Her skal en nabo, der tidligere har udtalt sig vidt og bredt i pressen, afhøres som vidne. Nu sker det i nævningetinget og under vidneansvar foran tre dommere.

Men også moren til sagens absolutte hovedvidne og offer, den 21-årige pige og biologiske datter til den 41-årige hovediltalte mand, skal afhøres.

Det sker efter, at en forklaring fra en socialrådgiver fra kommunen onsdag afslørede en - for udenforstående - grov mangel på reaktion fra kommunens side.

Den reaktion udeblev, da kommunen ellers var blevet gjort bekendt med de vilkår, som den store nomadefamilie med tilsammen ti børn levede under i adskillige måneder i sidste halvdel af 2009 og frem til februar 2010.

Det var her den nu 21-årige pige tog flugten efter sin indespærring i et uopvarmet loftsrum i måneder. Efter langvarig vold og jævnlig sexmishandling, fremgår det af anklageskriftet.

Både den 41-årige far til pigen og hans 37-årige hustru er tiltalt i sagen, som er overgået i retshistorien i Danmark som den mest graverende om misrøgt af børn.

Afhøringerne i retten onsdag satte Brønderslev Kommune i et særdeles dårligt lys for manglende reaktion, men kommunen vil ikke udtale sig, så længe sagen verserer ved retten.

Moren til ældste Brønderslevoffer afhøres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce