Mor til herreløse katte: Stifteren af Inges Kattehjem er død

Arkivfoto fra Inges Kattehjem.

Mor til herreløse katte: Stifteren af Inges Kattehjem er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inge Sørensen, som stiftede Inges Kattehjem, blev 86 år gammel. På organisationens hjemmeside skriver de, at man i stedet for at sende blomster, kan donere et beløb til kattene.

Inges Kattehjem er en organisation, som tager sig af herreløse katte. Inges Kattehjem startede op i Odense og har nu fire afdelinger fordelt over hele landet og er samarbejdspartner i en femte.

På Inges Kattehjems Facebook-side skriver de følgende:

- Det er med stor sorg, at vi kan meddele, at Inge Sørensen, stifter af Inges Katteshjem i søndags 10. december 2017 klokken 10 sov stille ind.

Inges Kattehjem har en No Kill-politik. Det betyder, at organisationen tager hånd om alle katte, og at en kat kun bliver aflivet, hvis det er dyreværnsmæssigt uforsvarligt at lade den leve på grund af enten sygdom eller adfærdsproblemer.

Facebook-opslaget om Inges død har i skrivende stund fået 1,2000 reaktioner. Det er hovedsageligt grædende smileyer eller hjerter, som folk har sendt. 131 har delt opslaget.

I opslaget står der, at Inges Kattehjem fortsætter efter et sæt vedtægter og formålsparagraffer, som Inge Sørensen ved organisationens stiftelse i 1970 har formuleret, og at Kattehjemmet til hver en tid agerer i hendes ånd.

Organisationen forsikrer om, at der ikke vil ske nogen ændringer i Kattehjemmets fokusområder eller holdninger omkring kattene, selvom Inge Sørensen ikke er her længere.

Mange kommentarer er strømmet ind til Facebook-opslaget, og flere fortæller om gamle anekdoter eller om den tid, de arbejde sammen med Inge Sørensen.

Bisættelsen vil foregå i stilhed og kun med den nærmeste familie. Hvis man ønsker at vise sin kondolence, kan man overføre et beløb, der går ubeskåret til kattene. Det kan ske på Mobile Pay på telefonnummeret: 2235 4485.

Mor til herreløse katte: Stifteren af Inges Kattehjem er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce