Mor og døtre skrækslagne


Mor og døtre skrækslagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mor og hendes to voksne døtre var så skrækslagne, da de i går skulle vidne i retten i Svendborg, at den tiltalte måtte føres ud af lokalet.

- Jeg har haft alt muligt i lommerne lige fra deodoranter til knive for at forsvare mig, hvis jeg skulle møde ham, fortalte kvinden i retten om den 46-årige mand, hun boede sammen med gennem fem år i blandt andet Faaborg.

Den 46-årige skizofrene mand, som i dag er indlagt på psykiatrisk afdeling i Middelfart, er ved byretten i Svendborg tiltalt for en stribe forhold.

Blandt andet skulle han ifølge anklageskriftet have sexmisbrugt sin steddatter, da hun var syv år gammel, og sin egen datter, fra hun var fire til seks år gammel. 

Overgrebene fandt sted i perioden 1992 til 1996. Manden nægter overgrebene.

Men også dødstrusler har den 46-årige fremsat over for sin tidligere samlever, som "du skal bare aflives med et skud i røven, sindssyge kælling".

Det var også den 46-årige, som i marts 2007 truede Stiftstidendes daværende lokalredaktør i Faaborg og forsøgte at køre ham ned flere gange i bil foran Stiftstidendes redaktion på havnen i Faaborg.

Retssagen mod den 46-årige fortsætter i dag, og der falder formentligt dom i eftermiddag.

Mor og døtre skrækslagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce