19-årig kvinde lå myrdet i lejlighed i Odense fra fredag til søndag aften.
Den 19-årige Bettina Hartmann Clausen blev allerede fredag middag slået ihjel med slag og kvælning i sin lejlighed i Odense, men først søndag aften blev hun fundet af familien.

Den havde undret sig over, at den ikke havde hørt noget fra hende hele weekenden og opsøgte derfor lejligheden i Albanigade 23, hvor moderen fandt hende.

Men hun blev fundet under omstændigheder, som gjorde, at politiet studsede over dødsårsagen. Mistanken blev bestyrket ved en senere obduktion, som viste, at hun var blevet kvalt.

Mistanken blev bestyrket ved en senere obduktion, som viste, at hun var blevet kvalt.

- Det løber koldt ned ad ryggen på mig, og jeg får kuldegysninger, fortæller naboen Lise Iversen, der siden foråret har boet dør om dør med den dræbte, og som blev budt velkommen i bygningen - der er tidligere sygehus og asylcenter - af hende.

- Det er så skrækkeligt, siger Lise Iversen, der var på arbejde på drabstidspunktet og derfor ikke har hørt tumult eller råb om hjælp fra nabolejligheden.

Varetægtsfængslet

En 35-årig mand og bekendt af Bettina Hartmann Clausen blev i går fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Odense, sigtet for drabet på kvinden.

Han erkendte, at han havde været til stede i lejligheden på det formodede drabstidspunkt, og at de havde haft et skænderi.

Han nægtede dog at have dræbt hende.

Af hensyn til den videre efterforskning valgte retten at holde grundlovsforhøret for lukkede døre. Derfor vides det heller ikke, om parret har været eller var kærester.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Ingen ankesag til Bettina-morder

Ingen ankesag til Bettina-morder

Bettina-sag ender måske i Højesteret

Morder står frem på tv

Morder står frem på tv