Mor dømt for at slå mand og børn


Mor dømt for at slå mand og børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

44-årig idømt otte måneders fængsel for års afstraffelser

- Jeg havde gjort noget, hun blev sur over, og så piskede hun mig med et bælte. Det der jern ramte mig tre-fire gange på mine ben og arme.

En kun 10-årig piges forklaring til politiet om sin mors årelange afstraffelser blev i går afspillet på video, da Retten i Svendborg skulle vurdere den 44-årige midtfynske kvindes hårdhændede metoder over for både børn og mand.

Mens hun krammede en tøjkanin i armene, forklarede pigen, at moren ofte slog hende.

Dels med de bare næver i hovedet og på kroppen og dels med børste, grydeske, kosteskaft, ledning og andet forhåndenværende - dog ikke i hovedet.

- To gange så jeg, at hun slog min lillebror i ryggen, fordi han ikke ville sove. Og hun sagde, at jeg ville få ballade med tæv, skældud og bandeord, hvis jeg fortalte det til nogen, kom det med spag stemme fra pigen.

Kørt på skadestuen

Den 44-årige udenlandske kvinde mødte sin danske mand for fire år siden. Han er far til hendes lille søn på to år og fortalte i retten, hvordan hun også kylede vaser, flasker og knive efter ham. En gang snittede hun ham med en urtekniv i hånden.

Han forsøgte at gribe ind, når moren gik amok på datteren - og kort før jul kulminerede det voldelige familieliv, da kvinden havde taget sin datter med på et rengørings-job og slog hende med skaftet af en støvekost.

Dagen efter kørte manden pigen på skadestuen, og så blev politiet tilkaldt.

Efter halvanden times votering blev kvinden idømt otte måneders fængsel, hvoraf de fire måneder blev gjort betinget.

Mor dømt for at slå mand og børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce