Mor appellerer til tyven: Niårig datter fik stjålet minderne om sin døde far

Mai-Britt Pedersens og hendes niårige datter har fået stjålet en flyttekasse og en bærbar computer med en masse minder om deres afdøde mand og far. Arkivfoto: Claus Thorsted

Mor appellerer til tyven: Niårig datter fik stjålet minderne om sin døde far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En pige på ni år og hendes mor har haft indbrud, og tyvene har tømt deres hus på Als, der står ubeboet hen og til salg. Det største tab er en flyttekasse fyldt med minder om den lille piges far, der døde i sommer.

Mai-Britt Pedersen og hendes børn har ellers rigeligt at slås med. Natten til onsdag kom der så lige et slag mere. Tyve tømte nemlig den enlige mors hus på Mjanghøj på det sydlige Als.

Huset er sat til salg, fordi hun har fået job som udviklingschef i København. Sammen med sine børn er hun flyttet til hovedstaden.

I sommer døde hendes mand. Han var far til deres fælles barn. En pige på ni år - og bonusfar til Mai-Britt Pedersens andre børn. Den lille pige har nu mistet alle minder om sin far, som hun ikke har i sit hoved - eller som moderen og andre kan fortælle hende.

- Det er selvfølgelig særlig slemt for en lille pige at miste sin far. Vi havde lavet en stor flyttekasse med en masse billeder af hendes far. Hans personlige papirer og ting fra hans barndom, som vores datter skulle have som minde om sin far. Vi lavede en mindekasse, der stod på loftet, fortæller Mai-Britt Pedersen.

- Men tyvene har taget alt. Vi har mistet alt, hvad der var tilbage i huset. Vi går og pakker ned, fordi vi har sat huset til salg. Men vi har desværre ikke nået at flytte alt. Sofa og andre materielle ting kan jo erstattes.

- Men det kan den kasse, en computer med fotos og andre ting med personlig stor værdi jo ikke. Det værste er alle de personlige og private ting, en niårig pige nu har mistet om sin far. Dem har de også taget, fortæller Mai-Britt Pedersen.

- Det er klart, at de ting betyder sindssygt meget for os. De har stjålet vores trailer, som de har fyldt og kørt væk med det hele, fortæller moderen.

Det er selvfølgelig særlig slemt for en lille pige at miste sin far. Vi havde lavet en stor flyttekasse med en masse billeder af hendes far. Hans personlige papirer og ting fra hans barndom, som vores datter skulle have som minde om sin far. Vi lavede en mindekasse, der stod på lofte. Men tyvene har taget alt. Vi har mistet alt, hvad der var tilbage i huset.

Mai-Britt Pedersen, mor

Giv pigen den bedste julegave

Mai-Britt Pedersen appellerer til tyvene eller andre om at levere tingene tilbage. Enten ved at sætte dem ved ejendommen på Mjanghøj eller hos Sønderborg Politi.

- Vi står tomhændede tilbage, og derfor har vi denne bøn til alle derude: Hvis nogen støder på vores personlige papirer, billeder eller lignende, bliver vi meget glade, hvis I afleverer det. Vi har mistet alle gode minder om vores afdøde far og mand. Det eneste, vi havde tilbage var pakket ned, og det er nu blevet stjålet. Det har jo ingen værdi for andre end os, siger Mai-Britt Pedersen.

Mor appellerer til tyven: Niårig datter fik stjålet minderne om sin døde far

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce