Mistænkt for økseoverfald blev løsladt for ti dage siden

Politiet har iværksat en kæmpe menneskejagt søndag, efter en øksemand umotiveret overfaldt et 19-årigt par på en Circle K-station i Birkerød. Den formodede gerningsmands far, Abdelkader Salem Al-Tamimi. (Foto: Bax Lindhardt/ Scanpix 2018)

Mistænkt for økseoverfald blev løsladt for ti dage siden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har søndag eftermiddag fortsat ikke fundet gerningsmanden til et økseoverfald på tank i Birkerød.

Den formodede gerningsmand bag et økseoverfald i Birkerød lørdag aften blev løsladt fra fængslet for ti dage siden.

Det fortæller faren, Abdelkader Salem Al-Tamimi, til BT.

I fængslet afsonede den formodede gerningsmand en dom på tre år for blandt andet røveri.

Ifølge faren var sønnen under sit fængselsophold i isolation i længere tid, hvor han i 3,5 måned ikke måtte få besøg af sin familie.

Faren fortæller til avisen, at han efter løsladelsen knap kunne genkende sin søn. Han havde tabt ti kilo og var ifølge faren bange og ikke sig selv længere.

Ved overfaldet lørdag aften klokken 21.30 blev et ungt par på tankstationen Circle K overfaldet med en økse. De to 19-årige blev ramt i hovedet og på overkroppen. De er søndag uden for livsfare.

Politiet har siden været massivt til stede i Birkerød, hvor de har ledt efter manden. Der er blandt andet blevet søgt med hunde, og Nordsjællands Politi har fået hjælp fra andre politikredse.

Den formodede gerningsmand beskrives som værende 29 år med mellemøstligt udseende, mørkt hår og mørkt, kortklippet fuldskæg. Han er 176 centimeter høj og formentlig iklædt mørk jakke og mørke bukser.

På et pressemøde søndag eftermiddag oplyser politiet, at man fortsat ikke har fundet den mistænkte gerningsmand. Politiet vil her ikke bekræfte identiteten på den mand, som de søger.

- Vi arbejder ud fra en hypotese om, at det er en bestemt person. Derfor eftersøger vi den bestemte person. Jeg kan ikke bekræfte hans identitet på nuværende tidspunkt, siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen ifølge TV2.

Han fortæller endvidere, at politiet fortsat søger massivt efter manden i Birkerød.

- Vi har ingen viden om, at personen har forladt området. Derfor har vi stadig stort fokus på Birkerød, siger han.

Den mistænkte boede efter sin løsladelse hos sine forældre i Birkerød, skriver BT. Politiet har i løbet af søndagen ransaget forældrenes lejlighed.

Faren er ifølge BT tydeligt berørt over episoden og har selv været ude for at lede.

- Jeg forstår slet ikke alt det her. Hvorfor løslader de ham, hvis han har det på den måde. De har haft ham i isolation, hvor han ikke kan snakke med nogen. Det ødelægger mennesker, siger han.

Politiet opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig til politiet på telefon 114.

Vagtchef Henrik Alstrup understregede tidligere, at man ikke selv skal forsøge at kontakte gerningsmanden, da han vurderes som værende farlig.

Mistænkt for økseoverfald blev løsladt for ti dage siden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce