Ministerbil hentede Lars Løkke i Belgien

Lars Løkke Rasmussen talte mandag med pressen efter et samråd på Christiansborg. Senere mandag kunne TV2 fortælle, at Lars Løkke i 2006 blev hentet i sin ministerbil, da han var til et privat familiearrangement i Belgien.
Foto: Jens Panduro / POLFOTO

Ministerbil hentede Lars Løkke i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke Rasmussen lod sin ministerbil hente ham efter et familiearrangement i Belgien. Flere eksperter kritiserer brugen af ministerbilen i udlandet.

Lars Løkke blev i 2006 hentet i sin ministerbil, da han var til et privat familiearrangement i Belgien.

Løkke kørte selv derned med sin familie, men da han skulle hjem, og familien ønskede at blive længere tid i Belgien, kom ministerbilen og kørte den daværende indenrigs- og sundhedsminister hjem til Danmark.

Det viser en gennemgang af ministeriets udgiftsbilag i forbindelse med køreturen, som TV 2 har fået aktindsigt i.

Lars Løkke Rasmussen afviser at svare på spørgsmål om sagen, men Sundhedsministeriet vurderer i en mail til tv-stationen, at Lars Løkke Rasmussens køretur var "helt efter bogen."

Flere af landets eksperter i forvaltningsret vurderer dog, at brugen af ministerbilen er betænkelig.

- Jeg vil ikke lægge hovedet på blokken, for der kan være omstændigheder, vi ikke kender til. Men umiddelbart har jeg svært ved at se, hvordan man kan få hjemtransport fra et privat familiearrangement til at være en tjenestekørsel, siger lektor i forvaltningsret Jørgen Albæk Jensen fra Aarhus Universitet.

Ministerbil hentede Lars Løkke i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce