Minister uddeler tudekiks til kritikere


Minister uddeler tudekiks til kritikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oppositionspartiernes fire kulturordførere skyder skævt med deres kritik af kulturminister Carina Christensen om manglende samarbejde, mener hun.

- De burde have en tudekiks.

Sådan siger kulturminister Carina Christensen (K) til fire oppositionspartiers kritik af hende for manglende samarbejde.

Kritikken kan læses i et fælles åbent brev fra kulturordførerne Per Clausen (EL), Johs. Poulsen (R), Pernille Frahm (SF) og Mogens Jensen (S). De mener, at hun kun samarbejder med Dansk Folkeparti især på teaterområdet.

Carina Christensen påpeger, at oppositionspartierne i 2006 opsagde en stemmeaftale med daværende kulturminister Brian Mikkelsen (K) om kommunalreformen. S, SF og R ville ikke være med til at finansiere egnsteatrene. Derfor kunne kulturministeren frit finde flertal med Dansk Folkeparti, siger hun.

- Jeg kan overhovedet ikke genkende billedet, der tegnes. Det virker som en desperat opposition, som intet har at byde ind med selv og derfor forfalder til sådan noget fnidder, siger Carina Christensen.

Hun samarbejder gerne bredt på kulturområdet. Det gælder for eksempel medierne, hvor seks partier står bag et forlig om mediepolitikken. Derimod kan oppositionspartierne ikke være med til Peter Schaufuss-balletten, som er en bevilling over finansloven ved forliget med Dansk Folkeparti, understreger hun.

Spørgsmål: Skal dine fire kritikere have en tudekiks?

- Det kunne vi godt give dem, siger Carina Christensen.

Minister uddeler tudekiks til kritikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce