Minister til K og NA: Klap hesten

Skatteminister Kristian Jensen (V) opfordrer de Konservative og Ny Alliance til at slå koldt vand i blodet oven på nyheden om, at en rapport fra Skatteministeriet angiveligt konkluderer, at en sænkelse af topskatten vil give så store dynamiske effekter, at besparelsen vil tjene sig selv ind igen.
Foto: Arkivfoto: Magnus Møller/Polfoto

Minister til K og NA: Klap hesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor meget kan skattelettelser betale sig? Skatteministeren vil ikke sætte tal på, men ny rapport viser, at lavere topskat vil give mere og bedre arbejde.

Skatteminister Kristian Jensen (V) opfordrer dem, der mener, at VK-regeringen kan skaffe milliarder af ekstra kroner til velfærd ved at sænke topskatten, til at slå koldt vand i blodet.

Opfordringen kommer, efter at regeringspartiet De Konservative og Ny Alliance med kyshånd har grebet en omstridt, foreløbig intern rapport fra Skatteministeriet. Rapporten dokumenterer tilsyneladende, at en lavere topskat giver så store såkaldte dynamiske effekter, at skattelettelsen betaler sig selv hjem.

- Det er vigtigt for os at få lavet nogle vurderinger af, hvad man som økonom kan se af muligheder og virkninger - og så bliver det på et tidspunkt op til politikerne at sige: Hvad tør vi så medregne? Hvor sikre er vi på de her effekter? Og skal vi medregne dem, når vi kommer til at diskutere spørgsmålet om lavere skat på arbejde eller ej, siger Kristian Jensen.

Minister til K og NA: Klap hesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce