Mere sne på vej


Mere sne på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du må finde sneskovlen frem igen, for der er mere snevejr på vej. I Nord- og Midtjylland er der varsel om snestorm. Men så bliver det også mildere.

Danskerne skal have gang i sneskovl, salt og grus igen i dag.

Fra tirsdag morgen trækker et snevejr op over landet fra sydvest. Fra middag rammer det hovedstadsområdet og generelt forventer Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) 5-10 centimeter sne. I Midtjylland og Nordjylland forudser DMI dog en snestorm med 10-15 centimeter sne kan ramme omkring middagstid og ud på eftermiddagen. Der kan også komme stærk snefygning.

- I de egne bliver det værst og holder ved længst. Vi har udsendt et snestormsvarsel, fordi vi regner med, at de største mængder sne kommer der, fortæller vagtchef ved DMI, Frank Nielsen.

Men allerede i løbet af eftermiddagen vender vinden, og det bliver tørvejr og mildere vejr med mere diset og fugtig luft og muligvis slud.

Men selv om snevejret ophører igen, så er der ingen grund til at miste håbet om en hvid jul.

- Selv om vi ikke få mere sne end det her inden jul, så ligger der jo en del i forvejen og sammen med den sne, der kommer i dag er der rigtig gode chancer for at langt de fleste danskere vil opleve, at der er hvidt på jorden juleaften, siger vagtchef Frank Nielsen.

Mere sne på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce