Mere dna peger på 48-årig i Maria-sag

Nyt dna-spor fundet på den dræbte Maria Møller Christensen i Herning peger i retning af den fængslede mistænkte. Manden accepterer fortsat fængsling i sagen.
Foto: privatfoto

Mere dna peger på 48-årig i Maria-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nettet strammes om den 48-årige mand, der sidder varetægtsfængslet for drabet på 20-årige Maria Møller Christensen fra Herning nytårsnat.

Manden blev i januar fængslet, fordi hans dna matchede med tre spor, som politiets teknikere fandt på den dræbte kvinde, der forsvandt efter en nytårsfest i det centrale Herning.

- Nu har vi fundet et fjerde spor, der matcher med den fængslede, og også dette spor kan med en sikkerhed på en til en million henføres til ham, siger politiinspektør Ole Henriksen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 48-årige mand, der bor i den ejendom, hvor liget blev fundet i en vaskekælder, nægter sig skyldig i drabet og seksuelt misbrug af den unge kvinde.

Han har dog via sin forsvarer accepteret frivilligt at lade sin varetægtsfængsling forlænge, mens politiet efterforsker sagen videre.

Ifølge Ole Henriksen er de tekniske undersøgelser i vaskekælderen afsluttet, og politiet mangler nu primært at afhøre vidner til sagen, hvor Maria Møller Christensen kort efter midnat forlod en nytårsfest på strømpesokker.

Hun blev fundet nytårsmorgen - kvalt i sine strømpebukser og udsat for et seksuelt overgreb fra gerningsmanden.

Den fængslede 48-årige mand skal nu mentalundersøges.

Mere dna peger på 48-årig i Maria-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce