Godmorgen og velkommen til dit fynske nyhedsoverblik.

På Tietgen Handelsgymnasium kan skolens 1600 elever og 150 ansatte denne morgen igen komme i skole og på arbejde efter at have haft en ufrivillig hjemmedag tirsdag.

En trussel mod skolen på et chat forum gjorde, at politiet med fire bombehunde undersøgte gymnasiet og skolens rektor Gitte Bargholt aflyste undervisningen. På chathjemmesiden lød det, at "retfærdighed vil ske fyldest". Politi og bombehunde fandt dog intet på skolen.

Efterforskningen fortsætter, men efterforskningsleder Henrik Justesen vurderer, at det kan blive vanskeligt og tage lang tid at finde frem til afsenderen.

Læs mere her: Fyns Politi: Truet skole kan åbne igen

Ti års fængsel for drab

I går modtog 35-årige Jesper Hansen sin straf ved Retten i Odense, efter at være sigtet for knivdrabet på eksrockeren Kenneth Peder Haugstrup for netop et år siden.

Jesper Hansen har under hele forløbet nægtet sig skyldig, men han kan altså nu se frem til ti år bag tremmer. I retten var nævningene ikke enige om, hvorvidt Jesper Hansen overhovedet skulle straffes eller frifindes, da han angiveligt var blevet terroriseret af Kenneth Peder Haugstrup, som han skulle betale høje dummebøder til.

Læs mere her: Drab på eksrocker: Fængsel i ti år

Naboer utilfredse med vindmølleplaner

En gruppe borgere ved Indslev Tårup på Vestfyn er gået sammen om at få sat en stopper for planerne om at opføre tre vindmøller med en højde på 150 meter hver.

- De, der står i øjeblikket, er 67-68 meter høje, så de bliver langt over dobbelt så høje. Det svarer til, at man tager pylonerne på Lillebæltsbroen og smider dem op i luften og lader dem dreje rundt, siger Ole Arsbjerg Kristensen, der er en af vindmølle-modstanderne.

Gruppen vil nu lave en underskriftindsamling mod mølle-planerne.

Læs mere her: 150 meter høje: Naboer klar til kamp mod vindmøller

Træner færdig hos Bulldogs

I Odense Bulldogs skal de til den kommende sæson på udkig efter en ny cheftræner. Den canadiske nuværende træner Brad Grattons bliver nemlig ikke forlænget, når hans toårige kontrakt udløber denne sæson.

"Efter exit i kvartfinalerne de seneste tre sæsoner trænger vi til at genstarte projektet, og det kan ofte være nemmere med helt nye folk".

Læs mere her: Bulldog-chok: Træner færdig

Fire nye navne afsløret til Heartland Festival

Vi slutter i det midtfynske, der til sommer skal huse Heartland Festival. I går kunne de afsløre fire nye musiknavne. Briten Michael Kiwanuka, Editors, Pierce Brothers og det danske band WhoMadeWho. Festivalen løber af stablen for første gang den 10. og 11. juni på Egeskov Slot.

Læs mere her: Editors er næste kanin i Heartland-hatten