Godmorgen og velkommen til denne uges første nyhedsoverblik.

Vi starter nyhedsoverblikket på Syddansk Universitet, hvor cheferne hver måned kan glæde sig over høje løntillæg udover deres almindelige løn. 35 personer er nemlig ansat på dyre åremålskontrakter, der hvert år koster omkring 4,5 millioner kroner i særlige løntillæg.

Rektor Henrik Dam mener, at pengene er godt givet ud.

- Jeg anderkender, at der er fordele og ulemper ved at ansætte på åremål. Vi må overvåge, hvordan vores konkurrencesituation er i forhold til andre og vurdere, om vi har brug for åremålsaftalerne. Som det er lige nu, står vi fast på vores system, siger han.

Læs mere: Løntillæg koster millioner: SDU-chefer på dyre kontrakter

To gange guld til fynsk bordtennisspiller

Vi bliver i Odense, der i går dannede ramme om Danmarks-mesterskaberne i bordtennis. Morten Hyrup Rasmussen fra OB levede op til de høje forventninger - han vandt både guld i mixed double og herredoublen.

Særligt sejren i herredoublen imponerede. Han vandt med sin makker Christian Kongsgaard fra Brønshøj over forhåndsfavoritterne fra BTK 61 Roskilde.

Læs mere her: To fynske guldmedaljer

Islamistiske løbesedler til skolebørn

Fire ukendte mænd delte fredag morgen sedler ud foran hovedindgangen til Abildgårdsskolen i Vollsmose. Løbesedlerne kom fra den ekstremistiske organisation Hizb ut-Tahrir, som på fire tætskrevne sider advarer muslimer mod at gå på kompromis med islam og sharialoven. Det sker i forbindelse med TV2-dokumentaren om danske moskéer.

Skoleleder Allan Feldskou har nu meldt episoden til politiet.

Læs mere her: Meldt til politiet: Mænd delte islamistiske løbesedler ud til skolebørn

Anker Jørgensen er død

Søndag den 20. marts var dagen hvor tidligere statsminister og formand for Socialdemokraterne Anker Jørgensen døde. Han blev 93 år og sov stille ind med sine nærmeste omkring sig.

- Han var jo på sin vis den sidste gamle socialdemokrat. En mand fra folkets midte, siger Odense-borgmester Anker Boye (S) om sin afdøde partifælle.

Anker Jørgensen forventes at blive bisat den 2. april.

Læs mere her: Anker og Anker: Vi har brug for flere som ham