Godmorgen og velkommen til tirsdagens nyhedsoverblik.

Retssagen med den fynske pantebrevsspekulant René Müller startede i går. Han er tiltalt for skyldnersvig og underslæb ved en stor ejendomshandel i København tilbage i 2007 for ialt omkring 900.000 kroner. Samtidig med at hans firma havde et underslæb for 40 millioner kroner overfor EIK Bank.

I går kom det frem i retten, at Müller privat solgte møbler og malerier, der oprindeligt tilhørte hans firma. Anklager mener, at værdierne blev taget ud af firmaet, så de ikke skulle falde i kreditorenes hænder.

Rene Müller nægter sig skyldig, og i dag skal den tidligere ledelse for EIK Bank på vidnebænken.

Læs mere her: Sagen mod Müller: Malerier og dyr B&O

Instruktørteam kan ikke bruge amatører i Nyborg

I Nyborg har de andre problemer at slås med. For hele holdet omkring Nyborg Voldspils forestilling "Atlantis" har forladt forestillingen. Grunden er, at bestyrelsen i efteråret gik ud og sagde, at voldspillet skal tilbage til basis som amatørforestilling - og undgå at ansatte professionelle.

Et halvt år og to optagelsesprøver senere mangles der stadig folk til syv roller, og instruktørteamet er nu smuttet. Men sommerforestillingen bliver gennemført, lover formand Jørgen Dyhrberg.

Læs mere her: Instruktører går: Kan ikke bruge amatører - Nyborg Voldspil i store problemer

Dræbt rocker bestilte sin egen gravsten

En anden retssag, der kører disse dage, er sagen om en 35-årig tiltalt mand, der sidste år dræbte eks-rockeren Kenneth Peder Haugstrup. I går kom det frem, at Kenneth Peder Haugstrup forinden drabet havde besøgt en stenhugger og bestemt, hvad der skulle stå på hans gravsted. Han vidste, han var jaget blandt de kriminelle og i bandemiljøet.

Læs mere her: Drab i Odense: Eksrocker bestilte sin egen gravsten

Forældre føler sig misinformeret om gæsteplejeordning

Der er står utilfredshed med den nye gæstedagplejeordning på Nordfyn, hvor forældre føler sig misinformeret. De har haft den opfattelse, at gæstedagplejen skulle foregå i lokalsamfundet, men de kan risikere at skulle køre deres børn til et andet distrikt, når deres faste dagplejer er syg eller ikke kan passe børnene.

Forældre i Særslev og Hårslev samler nu underskrifter ind i protest.

Læs mere her: Vrede forældre: Vi er ført bag lyset

Middelfarts eks-træner spillede på egne kampe

Vi slutter i Middelfart, hvor det nu viser sig, at Middelfarts daværende fodbold træner Carsten Hemmingsen spillede på egne kampe. I dag skal Matchfixing-nævnet vurdere, hvad Hemmingsen skal have i straf.

- Det var uetisk adfærd, ikke matchfixing, men jeg har dummet mig gudjammerligt og må tage min dom, siger han.

Læs mere her: Spillede på egne kampe: Hemmingsen venter på dom